Profil de absolvent

Valentin HAHUI

Absolvent FSJSP:

- Licență Administrație Publică – Promoția 2009
- Licență Drept – Promoția  2012
- Master Dreptul European al Afacerilor – Promoția  2014 


Poziție actuală:

- Comisia Europeană – Funcționar public european (asistent resurse umane: recrutare, întocmire contracte de munca, contract management).


Experiența din timpul facultății:

Sunt studenți care intră la facultate știind încă din anul I ce vor sa facă in viitor, având în minte un drum clar pe care doresc să îl parcurgă. Eu nu am fost unul dintre aceștia.

Ana-Maria GURIȚĂ

Absolvent FSJSP:

- Licență Drept  – Promoția 2009


Poziție actuală:

- JRS România și Salvați Copiii România - Consilier juridic (asistență și consiliere juridică pentru solicitanții de azil din România și pentru alte persoane de interes pentru UNHCR; consiliere și asistență juridică pentru beneficiarii de protecție internațională și resortisanții țărilor terțe din România).


Experiența din timpul facultății:

De la o vârstă fragedă mi-am dorit să pot ajuta oamenii dezavantajați, fie din perspectivă socială fie culturală, iar ceea ce fac în acest moment este parte din acest obiectiv. Încă din anul II de Facultate am devenit voluntar în cadrul unei organizații neguvernamentale ce apără drepturile omului în general și pe cele a refugiaților/solicitanților de azil în mod special. Dreptul Internațional Public, așa cum a fost predat la acel moment, mi-a atras atenția în mod deosebit, fiind un alt motiv pentru care am continuat munca de voluntar.

Mihaela ROPOTAN

poza profil de absolventAbsolvent FSJSP:

- Licență Drept – Promoția 2015;

- Master Științe penale și Criminalistică – Promoția 2016. 


Poziție actuală:

- avocat definitiv în Baroul Galați;


Experiența din timpul facultății:

A fost perioada în care mi-am format reperele profesionale pe care aveam să le urmez mai târziu și în care am sedimentat conștiincios cunoștințele juridice de la fiecare materie în parte.

Dragoș PALADE

poza profil de absolventAbsolvent FSJSP:

- Licență Drept – Promoția 2018 

- Master Științe Penale și Criminalistică – Promoția 2019


Poziție actuală:

- Avocat în cadrul Baroului Galați


Experiența din timpul facultății:

Facultatea a fost una dintre cele mai bogate și edificatoare experiențe ale vieții și mă bucur că am putut să parcurg acești pași în cadrul Facultății de Drept a Universității ”Dunărea de Jos” din Galați.

  • Acasă
  • Parteneri
  • Admitere
  • Contact