#Integritate 2020 – proiect derulat de Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și Fundația Hanns Seidel România

dgaDirecția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și Fundația Hanns Seidel România derulează, în perioada octombrie-decembrie 2020, proiectul #Integritate 2020, în cadrul căruia este organizat, ca activitate principală, un concurs cu tematică anticorupție.

Proiectul își propune să stimuleze implicarea cetățenilor, în special a tinerilor, în dezvoltarea unor mesaje educative realizate cu ajutorul telefonului mobil sau al camerei de filmat, în cadrul unui concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupție. Participanții sunt încurajați astfel să ia atitudine împotriva corupției și să contribuie ei înșiși, prin viziunea lor creativă, la dezvoltarea unui comportament activ și responsabil.

Concursul se adresează tuturor cetățenilor români care au împlinit vârsta de 16 ani până la data înscrierii și se desfășoară pe două secțiuni, amatori și profesioniști. Regulamentul de participare și modalitatea de înscriere pot fi consultate pe website https://rofaracoruptie.ro

Mesajul Direcției Generale Anticorupție este de toleranță zero la corupție, iar cetățenii sunt îndemnați să ia atitudine împotriva infracțiunilor de corupție și să le sesizeze ori de câte ori iau la cunoștință despre astfel de fapte, la Call center anticorupție 0800.806.806, sau să se adreseze Serviciului Județean Anticorupție Galați (cu sediul în municipiul Galați, strada Crizantemelor nr. 10 - în incinta Secției 2 Poliție Galați, email galațAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fax: 0236/453997)

SERVICIUL JUDEȚEAN ANTICORUPȚIE GALAȚI